Alykoti omakotitalo.

älykoti helpottaa elämää

Tarjoamme älykoti suunnittelua, joka räätälöidään täysin toiveidesi mukaan. Ammattimaisesti toteutetulla suunnitelmalla varmistat asumismukavuuden sekä sujuvan ja energiatehokkaan arjen. ABB Free@Home kotiautomaation avulla lämmitys, valaistus, ilmanvaihto ja elektroniset laitteet toimivat automaattisesti ja käyttäjälähtöisesti. Voit hallita erilaisia toimintoja mobiililaitteiden kautta etänä paikasta riippumatta.

ABB Free@Home-järjestelmän älykotiratkaisuilla voit sujuvoittaa arkeasi ja lisätä kotisi käytännöllisyyttä, turvallisuutta ja muunneltavuutta. Älykodin suunnittelulla on rajattomat mahdollisuudet ja täten suunnittelu toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Älykodin toimintojen suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen rakentamista, jotta ratkaisut voidaan huomioida esimerkiksi kodin sähkösuunnittelussa. Tällöin varmistetaan, että kodin eri laitteet ja rakenteet toimivat saumattomasti yhteen.

kotitautomaatio keittio.

hallitse kaikkia kodin laitteita

Omakotitalon älykotiratkaisut toteutamme käyttäjäystävällisellä ABB Free@Home-kodinohjausjärjestelmällä. Erilaisten toimintojen kautta on mahdollista parantaa asumismukavuutta, kodin energiatehokkuutta ja säästää esimerkiksi lämmityskustannuksissa.

Älykodin toiminnot ovat helppokäyttöisiä ja kodinohjausjärjestelmä voidaan yhdistää erilaisiin valaistus- ja äänijärjestelmiin, mikä tekee kodistasi helposti muunneltavan. Automaatio helpottaa arkea, sillä toiminnot voivat mukautua automaattisesti esimerkiksi kellonaikaan tai sen hetkiseen säätilanteeseen. Älykoti huolehtii myös kotisi turvallisuudesta, kun asukkaat eivät ole kotona.

Mitä älykotiratkaisut sisältävät?

  • Ohjaus seinäpainikkeilla, kosketusnäytöillä ja mobiililaitteilla
  • Valaistuksenohjaus
  • Pistorasioiden ja muiden laitteiden ohjaus
  • Lämpötilan ohjaus
  • Kaihtimien, verhojen ja markiisien ohjaus
  • Ilmanvaihdon ohjaus
  • Turvallisuus

Älykodin suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle toimintojen kartoituksesta. Millaisia toimintoja haluaisit ohjata kotiautomaatiojärjestelmän avulla?

ABB Free@Home älykotiratkaisuilla laatua asumiseen

Älykotiratkaisut tuovat laatua asumiseen automaation kautta. Kotiautomaation avulla esimerkiksi valaistusta ja laitteita voidaan ohjata ajastetusti tai tilannekohtaisesti. Yhdellä napinpainalluksella on mahdollista saada tilaan tunnelmavalaistus tai yleisvalaistus. Lisäksi kattavalla älykotisuunnittelulla parannat omakotitalosi turvallisuutta, sillä ABB Free@Home järjestelmä mahdollistaa seurannan ja käytön myös silloin, kun kotona ei olla paikalla. Tällöin esimerkiksi vesivuotojen tai tulipalojen havaitseminen on mahdollista.